Reklama
 
Blog | Petr Vlk

Co se stane, když se 10 miliónů lidí rozhodne najednou něco změnit?

Co se stane, když se 10 miliónů Čechů uprostřed Evropy rozhodne něco změnit? Všude okolo to pěkně vře a jak se říká Řecko je jen balónek. Opravdu naše sametová revoluce byla dostatečný krok ke svobodě? Nebo to jen byla příprava na pořádný skok?

Nakolik sázíte, že výsledek voleb se stejně dobere dalších předčasných?
Není divu, že jste takovou zprávu ještě nečetli. Na tu si budete muset počkat až po volbách. Teď se píše jen o krizi a volbách. Lidé vedou už skoro rok neskutečné diskuse a nálada obyvatel je pod psa. Dlouho trvající volby a nedostatek peněz už začíná jít krkem. Neustálý boj o moc, kterou čtete v každém článku v novinách. Trvá to dlouho, začínáme přemýšlet.

Co kdyby se deset miliónů lidí uprostřed Evropy rozhodlo něco s tím udělat? A já si myslím, proč ne? Jsme uprostřed Evropy a sířilo by se to dokola jako jako vlna na vodě, když do ní hodíte kámen. Měli by jsme s tím začít něco dělat a nemůže ne se spolehnout na politiky. Mohlo by se nám stát, že dopadneme jako Řecko.

Ptáte se mě co může udělat každý z nás tady v té malé zemi, aby dokázal zastavil světovou krizi? Odpověď je jednoduchá, začít něco dělat. A rozhodně to nebude boj o moc či peníze. Je to boj o SVOBODU.

Reklama

Všechno to bahno co můžete vidět v médiích je věc s kterou můžete něco dělat. Začněme třeba s tím, že se nebudeme chovat jako … a pokud se Vám nějaký zákon nelíbí tak ho změňte a nespoléhejte na politiky. Sepište novou verzi a dejte o něm hlasovat. Internet je mocná čarodějka. A skupinu lidí co chtějí to stejné dáte dnes dohromady na nějaké sociální síti a nebo třeba nejlépe na všech.

Připadá Vám, že mluvím páte přes déváté?
Nechci Vám říkat co máte dělat. Každý to přece ví nejlépe. Každý ví co je dobré. Jediné co je podstatné: Začněte s tím něco dělat! Jeďte si třeba přemlouvat babičku na venkov, ale hlavně si užijte čas, který sní strávíte co nejlépe. Užijte si čas na všem co se rozhodnete dělat. Tak co, nechce se Vám hodit do vody pořádný kus skály, převzít odpovědnost a získat svobodu?

Umíte si odpovědět na otázku:
Co se stane, když se 10 miliónů Čechů uprostřed Evropy rozhodne býti svobodní?